Missie & werkwijze

Missie & werkwijze

Missie

Wij bouwen aan uw droom

Samen mooie dingen maken

Dat is waar we voor gaan. Onze energie zit in het zo goed mogelijk realiseren van uw dromen. Dat doen we samen met u en samen met onze fantastische collega’s die allemaal de volgende kernwaarden bezitten en uitdragen:

SAMEN / KWALITEIT / BETROUWBAAR / PLEZIER

Wij staan er samen met u voor om het beste resultaat neer te zetten, van hoge kwaliteit. We komen daarbij altijd onze afspraken na en stralen veel plezier uit in wat we doen.

Werkwijze

Hoe komt het dat bouwbedrijf Hijnekamp is uitgegroeid tot wat het nu is? Heel simpel: zoals we in 1992 begonnen zijn: kwaliteit leveren. En of dat de metselaar aan de draad, de timmerman op de steiger of de tekenaar achter zijn computer is: alles moet perfect zijn. De jongens moeten ook trots kunnen zijn op het werk dat ze maken. Kwaliteit van het werk begint toch met goed opgeleid personeel, wij stimuleren ons personeel dan ook om zich steeds verder te ontwikkelen. We hebben inmiddels een hechte club, met weinig verloop; iets om trots op te zijn! Kwaliteit begint al bij de offerte: deze moet er keurig verzorgd en compleet uitzien. Wij willen met onze offerte al laten zien dat we gewend zijn om te luisteren naar de wensen van de klant. Vervolgens tijdens het werk blijft kwaliteit uiteraard bovenaan staan.

Meerwerk

Zodra er tijdens de bouw iets verandert, maken we een afzonderlijke prijsopgave. Die wordt u per mail toegestuurd met een bijbehorend totaaloverzicht zodat u ten allen tijde weet wat de stand meer-minderwerk is. Pas na uw akkoord op zo’n prijsopgaaf voeren wij het werk uit. Een wandje doortrekken? Ander model dakpannen? Akkoord, conform aanvullende prijsopgave. Dan valt de eindfactuur u namelijk nooit tegen. Prettig toch?

Communicatie

Wij streven naar een feestelijk gevoel bij de oplevering: dat hebben we samen gefikst, zo was het de bedoeling; Bedankt Hijnekamp. Vervolgens vind de oplevering plaats, alle klussen boven de € 5000 worden door ons officieel opgeleverd. Daar hoort de vraag bij of alles naar tevredenheid van de klant geworden is en verlopen is. Een oplevering hoort dan ook een feest te zijn en een bevestiging dat alles akkoord is. Over architectuur gesproken. ‘t Staat of valt met de bouwers. Een kwestie van de architect aanvoelen, zijn stijl begrijpen en vooral geen lastige details uit de weg gaan, meedenken, oplossingen aandragen. Omwille van het ontwerp. Dat is trouwens het mooie van ons vak. Ook bij renovaties en verbouwingen; het integreren van nieuw met bestaand zet ons steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Maar je kunt het zien, dat er vaklui aan ‘t werk geweest zijn. Wij geven onze klanten graag het gevoel dat zij onze enige klant zijn. Dat begint met een stuk advies: wij denken vanaf het begin met onze klanten mee en geven vrijblijvend onze adviezen over de indeling van de woning, het materiaalgebruik, de inrichting van de woning, de toe te passen installaties e.d. Met onze jarenlange ervaring in het luxe segment woningbouw weten wij immers precies de knelpunten, waar niet altijd aan gedacht wordt, en kunnen dan met ons advies tijdig bijsturen.

Begroting

Ons werk begint met een duidelijke begroting. U als klant kunt dan exact zien welke werkzaamheden door ons opgenomen zijn en welke materialen daarbij gebruikt zullen gaan worden. Het streven van ons is dat er topkwaliteit geleverd wordt en dat gaat nu eenmaal niet tegen de laagste, maar wel tegen een concurrerende prijs. Het heeft niks te maken met een zo’n laag mogelijk bedrag, maar met zoveel mogelijk wáár voor het bedrag onder de streep.

Planning

Even over de planning. Afspraak is afspraak. Toch? Natuurlijk hebben we te maken met allerlei onderaannemers. Natuurlijk is het een kwestie van planningen bij elkaar op tellen. Natuurlijk kunnen er dingen echt mis gaan. Met planningen valt te schuiven. Maar deadlines staan vast.

Informatie aanvragen