Opgeleverde bosvilla te Apeldoorn

Opgeleverde bosvilla te Apeldoorn

In Apeldoorn op plan Ugchelen-Buiten had onze opdrachtgever een mooie kavel kunnen bemachtigen, mooi tegen de bosrand gelegen. Nadat EVE Architecten uit Nijverdal een fraai ontwerp had gemaakt zijn wij in contact met onze opdrachtgever gekomen en zijn tot een bouwteam gekomen. Onze opdrachtgever blonk uit in het snel uitzoeken van belangrijke onderdelen zoals keuken, sanitair en meubelmaatwerk zodat wij al bij het begin van de bouw exact alle wensen wisten en vervolgens voortvarend deze bouw konden realiseren, zonder stagnatie in de planning door uitlopende levertijden. Onlangs ontvingen wij van onze trotse opdrachtgever deze fraaie foto van hun prachtige bosvilla. Echt iets om als (bouw-)team trots op te zijn!

< Terug naar het overzicht