Nieuwe opdrachten 2022/2023

Nieuwe opdrachten 2022/2023

5 mei 2022

Momenteel hebben we onder andere deze opdrachten ontvangen voor nieuwbouw van woningen waar we inmiddels gestart zijn dan wel binnenkort zullen beginnen. Eén aspect geldt voor al deze opdrachten: ze worden in bouwteam door ons gerealiseerd. Eerst vindt een kennismakingsgesprek plaats en als wij als bouwbedrijf Hijnekamp dan het vertrouwen krijgen dat wij de droom van onze opdrachtgever kunnen realiseren, gaan we in een vroeg traject een goed onderbouwde begroting opstellen zodat de bouwkosten geen verrassing voor onze opdrachtgever zijn. Als inderdaad blijkt dat de aanneemsom binnen het budget valt, schakelen we snel door naar start en realisatie van de woning. Ondertussen maakt onze opdrachtgever de laatste keuzes qua binnenafwerking zoals tegelwerk en trappen en doen we ons uiterste best het bouwen van een woning tot een feest te maken!

woning te Achterberg
villa te Rhenen
woning te Rhenen
Kempische woning te Herveld
klassieke woning te Ommeren

 

 

< Terug naar het overzicht